perjantai 12. joulukuuta 2008

Projektirahaa

Heräät keskellä yötä, aivan ihmeellisen loistava idea on siihen syy. Ryntäät laptoppisi eteen ja alat freneettisesti kirjoittaa kaikki muistiin, koska tiedät kokemuksesta miten nopeasti unet haihtuvat. Tunnin kovaan duunin jälkeen kömmit tyytyväisenä takaisin lämpimään sänkyyn ja jatkat unia.

Heräät aamulla, ja laahaat itsesi kahvikupin kera koneesi ääreen. Kuten arvasit, öisestä loistoideasta on päässä enää rippeet. Nopeasti kaikki tulee kuitenkin takaisin mieleen, sitä mukaan mitä luet muistiinpanojasi läpi.
Tämähän on OIKEASTI loistoidea! Aivan suoraan sanoen briljantti! Työstät hienommat kohdat vielä, niin tästähän voisi oikeasti irtoa jotain rahaakin!

Ai rahaa.... Mistä ne rahat että pääsisi alkuun... Siinäpä se. Deletoit filet, suljet läppärin kannen ja menet normaaliin päiväduuniin. Huokaus.

Luin taannoin yhden hyvän e-kirjan tästä aiheesta, suosittelen sitä myös teille. Se on kylläkin englanniksi, mutta niinhän suurin osa rahamaailmasta on. Nimi on Raffle Secrets, kirjoittajana Chris Brissoms. Kaupanpäällisenä tulee reippaasti videotavaraa monelta eri tosiammattilaisesta.

Lataa se vaikka TÄSTÄ!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa aika hyvältä kirjalta, ikävä kyllä Suomessa on kova ja monimutkainen arpajaislaki. Pitää kuitenkin laittaa kirja mieleen, varsinkin kohta jossa luvattiin kertoa miten saa palkinnot hankittua ilmaiseksi vaikutti mielenkiintoiselta, toivottavasti kyse ei kuitenkaan ole niin yksinkertaisesta ideasta kuin sponsorilahjoittajan hankkimisesta, arpajaisten mainostuksen avulla.

    VastaaPoista