torstai 18. joulukuuta 2008

PointShop.fi

PointShop.fi on paikkasi verkossa, jossa voit ansaita pisteitä ja käydä ostoksilla heidän shopissa. PointShopissa löytyy monta eri tapaa tienata ilmaisia pisteitä:

Bloggaa ja ansaitse pisteitä
PointBlog.fi on uusi, jännittävä tapa ansaita pisteitä PointShop-tilillesi, ja mikä parasta - bloggaaminen on täysin ilmaista. Mitä enemmän, ja mitä pidempiä laadukkaita kirjoituksia PointBlog.fi:ssä julkaiset, sitä enemmän pisteitä ansaitset PointShop-tilillesi.

Kyselyt
Tässä sinulla on mahdollisuus ansaita helppoja pisteitä, vastaamalla kyselyihin. Kyselyitä on erilaisia, sekä mitä tulee kyselyiden laajuuteen että kysymysten aiheisiin. Täten myös ansaittavien pisteiden määrä vaihtelee sen mukaan, mihin kyselyyn/kyselyihin vastaat.

Ilmoittaudu uutiskirjeen vastaanottajaksi
Tässä voit ansaita pisteitä käyttäjätilillesi ilmoittautumalla mainostajien uutiskirjeiden vastaanottajaksi.
Mitä useampiin uutiskirjeisiin ilmoittaudut, sitä enemmän pisteitä ansaitset.

Vieraile sivustoilla
Tässä voit ansaita pisteitä pelkästään vierailemalla mainostajiemme sivustoilla. Sinun tarvitsee vain klikata sivulla olevia linkkejä, ja seurata näyttöön ilmestyviä ohjeita.

Pelaa ja voita
Pelaa ja voita on sinulle joka pidät peleistä, ja haluat vielä lisää pisteitä käyttäjätilillesi. Onnekkaana voit voittaa jopa 100 000 pistettä!

Liityäksesi, paina vaikka TÄTÄ linkkiä, tai alla olevaa banneria!

PointShop.fi

3 kommenttia:

  1. liity tästä nyt ilmaiseksi: http://www.pointshop.fi/?ref=2354845

    VastaaPoista
  2. Hauska juttu, spammina tietääkseni tuli yliopiston mail-boxiin, mutta reggasin kuitenkin katsoakseni, karkkia sieltä ainakin saa helposti, tosin aika usein on sivusto alhaalla.

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Olen ollut PintShopissa jo puoli vuotta, ja mukaan on ilmaiseksi tarttunut mm:Simpsons 10 tuotantokausi, 30€ lahjakortti, ja muutama DVD-elokuva.. Toivoisin että kaikki jotka ovat ilmaisista tavaroista kiinnostuneita, niin käyttäisivät minun linkkiäni:
    http://www.pointshop.fi/?ref=2898848

    VastaaPoista